Kundvagn Antal varor: 0 Total summa: 0 kr Ändra Kassan

KÖPVILLKOR HOBBYMAGASINET

 

1. Köp

2. Leveranstid

3. Leveransätt och fraktkostnad

4. Betalning

5. Garanti

6. Öppet köp/Ångerrätt

7. Reklamation

8. Leverans till adress utanför Sverige

-----------------------------------------------------------------------

1. Köp

Vid beställning över Internet träffas avtal om köp först när Hobbymagasinet via E-post bekräftat beställningen.

2. Leveranstid

Normal leveranstid  för varor som finns i lager är 1-2 arbetsdagar efter det att vi har mottagit Din beställning. I det fall en vara måste beställas (Beställningsvara) från en leverantör kan leveranstiden vara något längre 2-4 arbetsdagar. Vi försöker bearbeta eran order omgående, om det är möjligt skickar vi beställningen samma dag

3. Leveransätt och fraktkostnad

Paketet levereras som postförskott/postpaket och hämtas ut på ditt lokala postkontor.

4. Betalning

Hobbymagasinet redovisar alla priser inklusive moms. Avgift för frakt tillkommer. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.

 Postförskott/Kontant vid leverans - Du betalar på postkontoret eller vid dörren när hemleverans sker. Vid betalning med Postväxel skall denna ställas ut med Posten som mottagare. Postförskottsavgift på 52,50:- tillkommer.

Kortbetalning

Transaktionskostnad tillkommer på 10kr. samt frakt enligt fraktvilkoren för varan

Vi accepterar VISA och Mastercard.

Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på Internet, 3D-Secure som är speciellt framtagen för Internet-betalning av VISA och MasterCard. Samtliga transaktioner sker direkt vid ordertillfället och skickas via SSL (Secure Sockets Layer), en krypterad linje med hösta säkerhet.

5. Garanti

Hobbymagasinet säljer alla produkter med ett års garanti.

6. Öppet köp/Ångerrätt

Hobbymagasinet erbjuder Dig 14 dagars öppet köp från den dagen då Du tagit emot varan. Retur skall ske i original emballage och återlämnas komplett och i oskadat originalskick. På förbrukningsartiklar eller produkter som innehåller förbrukningsartiklar, exempelvis Lim,Accelerator,färg,etc. gäller inte öppet köp om förpackningen är bruten. Öppet köp gäller inte företag och offentlig förvaltning. Hobbymagasinet förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Vid retur står kunden för fraktkostnaden. Hobbymagasinet kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

Vid outlöst order debiteras en avgift på 395:-

Ångerrätten är en lagstadgad rättighet och gäller i enlighet med Distanshandelslagen. Ångerrätten gäller i 14 dagar från och med den dagen Du mottagit varan.

7. Reklamation

Hobbymagasinet garanterar att varje försändelse besiktigas innan den skickas till Er. Skulle varan ändå vara trasig alternativt felexpedierad när den anländer så åtar sig Hobbymagasinet givetvis att kostnadsfritt åtgärda felet. Det är dock viktigt att Du gör en korrekt anmälan.

Synligt fel: Ska anmälas direkt till postkontoret/chauffören vid mottagandet av varan.

Dolt fel: Ska anmälas till Hobbymagasinet inom 3 dagar från mottagandet av varan.

8. Leverans till adress utanför Sverige

Om Du är bosatt utomlands eller vill att varan ska skickas till en adress utanför Sverige så kan detta ordnas. Beroende på variation av destinationsland, fraktkostnader mm. kan vi inte på denna webbplats, som i första hand riktar sig till kunder i Sverige, bygga rutiner som passar alla länder.

Kontakta Hobbymagasinets kundtjänst för fraktavgifter.